Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

швидка допомога

Вівторок, 12 травня 2020, 12:53

На Львівщині зафіксували двадцять третю смерть від коронавірусу (оновлено)

швидка допомога

Вчора у інфекційній лікарні помер 80-річний львів'янин.

Про це повідомляє Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Вчора від ускладнень Covid-19 та важких супутніх захворювань помер хворий, віком 80 років" – йдеться у повідомленні.

Загалом за попередню добу в області виявили 27 позитивних результатів ПЛР-тестування на Covid-19, всього – 825. За весь час з лікарні виписали 84 осіб, які хворіли на коронавірус, а 10 осіб померли.

"За минулу добу до приймального відділення лікарні звернулось 141 осіб, з них: 129 – проконсультовано, встановлено підозру на Cоvіd-19, відібрано зразки матеріалу для ПЛР-дослідження, скеровано на домашню самоізоляцію до отримання результатів та спостереження сімейного лікаря; 12 – госпіталізовано, з них 4 – з підозрою на Cоvіd-19 (з Львова, с. Колоденці Кам’янка-Бузького району) та 8 – з підтвердженим діагнозом (Львів, с. Гряда Жовківського району)" – йдеться у повідомленні.

Станом на сьогодні в Україні зафіксували 16 023 випадки зараження коронавірусом та 425 смерті, а  кількість інфікованих коронавірусом у Львові зросла до 540 осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.