Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

аеропорт "Львів"

Середа, 13 травня 2020, 10:00

У Мінінфраструктури заперечили відкриття авіарейсів з України до інших країн

аеропорт "Львів"

Уряд наразі не планує відновлювати авіасполучення з іншими країнами.

Про це повідомляє Громадське.

За словами прес-секретарки Міністерства інфраструктури України Оксани Герасимової, авіакомпанії, які анонсують польоти з України на травень-червень, вводять людей в оману, адже про відновлення авіасполучення України з іншими країнами поки що не йдеться.

Те, що деякі авіакомпанії відкрили продаж квитків на свої рейси, не означає, що Україна може найближчим часом відновити авіасполучення з іншими країнами, адже усі рішення ухвалюватиме виключно Кабінет міністрів України.

"Щодо дій авіакомпанії з продажу квитків на 23 травня – такі дії до ухвалення рішень урядом є передчасними та вводять в оману пасажирів. Рекомендації щодо роботи аеропортів готуються, відкриття сполучення з іншими країнами залежить від рішень відповідних урядів щодо відкриття кордонів для громадян іноземних країн та епідеміологічної ситуації", – пояснила Оксана Герасимова.

У Мінінфраструктури наголосили, що необхідно орієнтуватись на офіційні заяви та рішення уряду.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що авіакомпанії Wizz Аir, Lufthansa і Czech Airlines відкрили бронювання квитків на рейси з України на кінець травня і червень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.