Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Укрпошта

Четвер, 14 травня 2020, 12:25

Укрпошта виставила на аукціон виробничі приміщення у Львові

Укрпошта

Укрпошта виставила на продаж 30 об’єктів нерухомості, серед яких приміщення біля залізничного вокзалу у Львові.

Про це повідомила прес-служба "Украпошти".

Укрпошта виставила на продаж перші 30 об’єктів (177 одиниць), що не використовуються у господарській діяльності підприємства. Це перша частина об'єктів із тих, що Укрпошта буде продавати. Їх загальна стартова ціна відповідно до незалежної оцінки становить 82,6 млн грн. На другому етапі державна компанія виставить на продаж ще 62 об'єкта, вартість яких оцінена у 189 млн грн.

Продаж нерухомості, що не використовується у господарській діяльності Укрпошти, здійснюватиметься через електронну торгову систему "ProZorro. Продажі". 

Серед перших лотів, що виставила Укрпошта на продаж, – одним лотом дві поруч розташовані турбази в Києві у "Конча-Заспі", а ще турбази на узбережжі Азовського моря - в с. Ялта на Донеччині та у Бердянську, передмісті Дніпра та у Чернігівській області, а також виробничі приміщення у Львові біля залізничного вокзалу, приміщення у м. Боярка.

Всього Укрпошта проведе незалежну оцінку 801 об’єктів нерухомого майна (окрім земельних ділянок), що не використовуються у господарській діяльності компанії.

Як повідомлялося, Укрпошта проводить масштабні зміни у сфері управління портфелем нерухомості. Проведений детальний аналіз всіх наявних площ та їх використання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.