Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

ВК "Барком-Кажани"

ВК "Барком-Кажани"

П'ятниця, 15 травня 2020, 14:20

Львівські волейболісти планують грати у чемпіонаті Польщі

ВК "Барком-Кажани"

ВК "Барком-Кажани" подав заявку на участь в чемпіонаті Польщі з волейболу.

Про це повідомляє видання Przeglad Sportowy.

Львівський ВК "Барком-Кажани", а також німецький ВК "Берлін" подали заявку до Польської PlusLiga з проханням дозволили взяти участь у чемпіонаті Польщі з волейболу.

Як пояснив директор департаменту зв'язку PLS Каміль Складовськи, іноземні команди ще ніколи не брали участь в змагання польської волейбольної PlusLiga, хоча запити про це надходили і раніше.

"Я можу підтвердити, що клуби з Берліна та Львова направили свої заяви. Вони не перші, адже в попередні роки також були команди, готові брати участь у Лізі Польщі. Для нас це велика честь. Однак через спалах коронавірусу складно уявити собі розширення Ліги, щоб включити команди з-за меж Польщі" – наголосив Каміль Складовськи.

Зазначимо, ВК "Барком-Кажани", заснований у 2009 році, чемпіон України з волейболу сезону 2018/2019. У грудні 2019 року "Кажани" обіграли "Буревісник" матчі 5-го туру Чемпіонату України з волейболу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.