Зміст статті

19 травня 2020

Скринінг облради

Карантинна сесія Львівської обласної ради.

Сесія Львівської обласної ради з низкою обмежувальних заходів у залі.

Сесія Львівської обласної ради 19 травня відбувається з низкою обмежувальних заходів у залі під час карантину, який, гіпотетично, можуть продовжити ще до 22 червня. У сесійній залі буяння масок у різноманітті всіляких фасонів. Маски деяких з депутатів, для підкреслення патріотичних налаштувань, обрамлені сакральною вишивкою. Голова Львівської облради Олександр Ганущин на старті сесії встигає навіть замінити респіратор на маску. Якась частина депутатів просто має ту маску десь на бороді.

Є у залі й злісні порушники карантинну режиму, які демонстративно світять обличчям вперед, але якщо прес-секретарку голови Львівської ОДА Дар'ю Бавзалук ще якось можна десь там зрозуміти під час пошуків вічної краси, то на які вищі сили сподівається бютівець Качмарик (та ще декілька депутатів) зрозуміти важко. Їм треба брати приклад з Гички та Дзюдзя, які і в масках, і рукавичках. Схоже, що вони таки щось знають, зважаючи на специфіку їхньої праці.

Депутати-чоловіки вітаються кулаками, але якщо потрібно приймати вітальні дрібнички (з нагоди дня народження), то використовують під час цього ритуалу вже цілу руку долонею вбік. Соціальна дистанція у сесійній залі Львівської облради, наче й не міф, але подекуди можна зауважити й спроби дружніх обіймів, як реакцію на карантинну ізоляцію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.