Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

швидка допомога

Четвер, 28 травня 2020, 09:30

На Львівщині зафіксували 48 смертей від коронавірусу

швидка допомога

За добу підтвердили ще 4 нові випадки смертей людей, інфікованих Covid-19.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Станом на сьогодні на ранок у області зафіксували 48 смертей від коронавірусу, а за останню добу підтвердили 4 таких випадків.

Як наголосила заступниця міського голови Львова та керівниця міського штабу з протидії коронавірусу Галина Слічна, вчора, 27 травня, помер 76-річний чоловік, який перебував на лікуванні у Центрі легеневого здоров'я з 16 травня. Позитивний результат тесту, який підтвердив наявність коронавірусної інфекції у чоловіка, отримали 27 травня. У пацієнта нього супутні захворювання – ішемічна хвороба серця, постінфарктний кардіосклероз.

Також 21 травня померла 70-річна жінка, яка перебувала у 8-ій міській клінічній лікарні Львова. Позитивний результат тесту, який підтвердив у неї Covid-19, надійшов 26 травня. У неї були супутні захворювання – ішемічна хвороба серця.

26 травня померла у 8-ій міській клінічній лікарні Львова 72-річна жінка. Позитивний результат тесту, що підтвердив у неї наявність коронавірусу, отримали 26 травня. У неї були супутні захворювання – цукровий діабет, ішемічна хвороба серця, дифузний кардіосклероз, хронічна ішемія головного мозку.

25 травня помер 79-річний чоловік. Позитивний результат тесту, що підтвердив у нього коронавірус, отримали 26 травня. Пацієнт був госпіталізований у 8-му міську клінічну лікарню Львова. У чоловіка були супутні захворювання – ішемічна хвороба серця.

Нагадаємо, вчора у області від коронавірусу померла 71-річна жінка, а також 57-річний чоловік.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.