Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Марунчак

Перший Західний

Вівторок, 2 червня 2020, 11:03

Марунчак з НРУ попрощався із депутатством

Петро Марунчак

Петро Марунчак із Народного Руху України склав повноваження депутата Львівської обласної ради.

Сьогодні, 2 червня, на сесії Львівської обласної ради 57 депутатів проголосували за дострокове припинення повноважень депутата облради Петра Марунчака від фракції Народний Рух України.

"Поступила особиста заява Петра Марунчака про складання депутатських повноважень депутата Львівської обласної ради 7 скликання, президія розглянула це питання і направила на розгляд сесії" – пояснив голова Львівської облради Олександр Ганущин.

Марунчаку вручили подяку обласної ради та подарунок.

Також Ганущин зазначив, що потрібно скерувати звернення до Львівської обласної виборчої комісії щодо визначення наступного за списком депутата для складання присяги депутата облради, який брав участь у виборах на цьому окрузі і який набрав найбільшу кількість голосів після Марунчака. 

Зазначимо, Петро Марунчак, приватний підприємець, який у 2016 році офіційно був безробітним, а у 2014 році навчався у Львівському аграрному університеті, у 2015 році він на місцевих виборах переміг у Миколаївському районі від партії Народний Рух України (19,22% голосів, 52 округ) та пройшов у Львівську обласну раду, офіційно – позапартійний.

У 2018 році він задекларував 2,1 млн грн доходу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.