Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Сихів

lviv.gp.gov.ua

Вівторок, 9 червня 2020, 17:50

На Сихові четверо осіб напали на валютника з грошима

Сихів

Працівники спецпідрозділу поліції затримали чотирьох зловмисників, які вкрали сумку з грошима у валютника і намагались втекти.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Сьогодні, 9 червня, на вулиці Гната Хоткевича у Львові правоохоронці затримали чотирьох осіб, які вирвали з рук місцевого валютника сумку із грошима, осліпили його балончиком із сльозогінним газом, та намагались утекти.

"Чоловіків, анкетні дані яких наразі встановлюються, затримали фахівці спецпідрозділу поліції КОРД. Відомо, що правоохоронці застосували вогнепальну зброю, щоб зупинити розбійників" – повідомили у прокуратурі.

Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група Сихівського відділу поліції, детективи ГУ Нацполіції Львівщини та оперативники управління стратегічних розслідувань Львівщини.

Попередньо дії фігурантів кваліфіковано за статтею 187 КК України – розбій. Максимальний термін покарання, передбачений санкцією статті становить від 8 до 15 років ув’язнення із конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.