Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вирубка дерев

lv.npu.gov.ua

Четвер, 11 червня 2020, 16:01

На Старосамбірщині виявили пилораму і лісопилки із немаркованими деревами

вирубка дерев

Протягом двох днів правоохоронці вилучили більше 70 немаркованих колод деревини різних порід.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

У вівторок, 9 червня, неподалік села Топільниця у Старосамбірському районі на території пилорами поліцейські виявили 19 нечіпованих колод дерев хвойних порід, а того ж дня у селі Бусовисько неподалік лісопилки – 22 колоди дуба та 4 колоди сосни без відповідних документів.

Натомість 10 червня, неподалік лісопилки у селі Волошино, поліцейські вяивили ще 27 нечіпованих колод сосни та ялиці.

За цими фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст. 246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) КК України. Санкція статті передбачає покарання – штраф від тисячі до тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Виявлені дерева поліцейські вилучили та передали на зберігання. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють походження деревини та осіб, причетних до вчинення злочинів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.