Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

багатоповерхівка на вул. Січинського, 2

П'ятниця, 12 червня 2020, 11:32

Фірма дружини екс-заступника голови ДФС Львівщини збудує нову багатоповерхівку на Сихові

багатоповерхівка на вул. Січинського, 2

На вул. Д. Січинського збудують 9-поверховий двохсекційний будинок із паркінгом на 84 місця.

Сьогодні, 12 червня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на на будівництво ПП "Світанки" багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом зі знесенням існуючих споруд на вул. Д. Січинського, 2 у Львові.

Нову багатоповерхівку облаштують на земельній ділянці площею 0,2720 га, яка перебуває в приватній власності і призначена для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури.

Зараз на цій ділянці знаходяться одноповерхові приміщення. Згідно з візуалізацією, на їх місці планують збудувати двохсекційний будинок, висотою 35 метри у найвищій точці та 33 метри – у найнижчій. Відтак, багатоповерхівка матиме 9 та 8 поверхів.

Як заявив головний архітектор міста Антон Коломєйцев, житловий будинок займатиме 9 000 кв.м і передбачатиме облаштування паркінгу на 84 місць, що повністю відповідає усім містобудівним нормам.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Ж-3 – зона
багатоповерхової житлової забудови відповідно до зонінгу Сихівського району.

За даними порталу YouControl, ПП "Світанки" зареєстроване з 1999 рокуу Львові на вул. Січинського, 2, займається роздрібною торгівлею в неспеціалізованих магазинах переважно продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами. Власницею фірми є Ірина Вітик, дружина в.о. начальника Головного управління ДПС у Київській області Ореста Вітика, який у 2016-2019 рр. працював заступником начальника Головного управління ДФС у Львівській області. Ірині Вітик також належить львівська будфірма ТОВ "Леотренд" та 25% у ще одній будфірмі Львова – ТОВ "Аурум-сіті".

Розмір статутного капіталу ПП "Світанки" становить 94 043 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.