Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. Промислова, 29

google.com.ua

Вівторок, 16 червня 2020, 11:33

Трамвайне депо на Промисловій відновлять за три мільйони євро

вул. Промислова, 29

"Львівлектротранс" підписав контракт на реконструкцію та модернізацію депо на вул. Промислова.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора ЛКП "Львівелектротранс" підписало контракт з ПП "Вір-Західбуд" на реконструкцію та модернізацію електротранспортного депо № 2 на вул. Промислова, 29 вартістю у 3 456 920, 40 євро.

Усі роботи мають завершити за один рік. 

Проект фінансує Європейський банк реконструкції та розвитку й він передбачає реконструкцію цеху-профілакторію, влаштування нової системи теплопостачання, заміни мийного комплексу для трамваїв, очисних споруд, покращення електроосвітлення цеху, вентиляції, реконструкцію побутових та адміністративних приміщень, заміну колії та контактної мережі, підвищення енергоефективності, рівня комфорту і безпеки комплексу споруд ЛКП "Львівелектротранс".

За словами заступника директора департаменту житлового господарства та інфраструктури міськради Андрія Білого, депо не використовується з 2013 року.

За даними порталу YouControl, ПП "Вір-Західбуд" зареєстроване з 2006 року у Львові, займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Власником фірми є мешканець Івано-Франківщини Ігор Дропа. Розмір статутного капіталу підприємства становить 10 000 000 грн.

Нагадаємо, у 2016 році також проходив конкурс на реконструкцію цього депо. Тоді його виграла будфірма ТОВ "Аеровент", однак роботи так і не стартували.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.