Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

ФК Карпати

fckarpaty.com

Вівторок, 16 червня 2020, 13:08

Львівські Карпати виходять з карантину і готуються до матчу

ФК Карпати

ФК Карпати виходить з карантину і розпочинає підготовку до матчу з Олімпіком.

Про це повідомляє футбольний клуб Карпати на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, львівський футбольний клуб Карпати виходить з карантину, який тривав з 2 червня, коли у граців клубу зафіксували коронавірус.

Зокрема, Карпати розпочинають підготовку до матчу з Олімпіком.

"Сьогодні, 16 червня, минуло 15 діб після оголошення вимушеного карантину в таборі львівських Карпат через спалах захворювання на Covid-19. Впродовж цього періоду гравці та працівники клубу перебували у режимі самоізоляції, обмеживши будь-які контакти, окрім проходження обов’язкових регулярних ПЛР-тестувань" – йдеться у повідомленні.

Станом на сьогодні 8 футболістів та 5 працівників ФК Карпати "мають ознаки коронавірусу і продовжують залишатися ізольованими". 

Наразі команда розпочне тренувальний процес з усіма здоровими гравцями, у тому числі із великою групою зовсім юних карпатівців. Підготовка до відновлення сезону відбуватиметься виключно у закритому режимі, без допуску будь-яких сторонніх осіб. 

Нагадаємо, наприкінці травня стало відомо, що Петро Димінський продав футбольний клуб Карпати футбольному агенту Олегу Смалійчуку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.