Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

«Скарбниця»

skarb.com.ua

Прес-реліз,   П'ятниця, 19 червня 2020, 10:30

Велика мережа ломбардів запустила кредит з доставкою додому

«Скарбниця»

У національній мережі ломбардів «Скарбниця» українцям запропонували новий варіант ломбардного кредиту – з доставкою додому.

Про це говориться на сайті компанії. Це простий, зручний варіант отримання кредиту під час карантину. Тепер немає потреби йти до ломбардного відділення, щоб оформити позику і принести на оцінку свій предмет застави. Достатньо оформити заявку на сайті компанії і можна вважати, що гроші вже у вас на карті.

Як це працює?

Крок 1 Оформлення заявки

Як було вже сказано, на сайті мережі ломбардів «Скарбниця» ви залишаєте заявку, виконуючи кілька простих дій: вводите персональні дані, додаєте фото паспорта та коду, вносите інформацію про свій предмет застави.

Крок 2 Відправка застави службою доставки

Відразу після оформлення заявки з вами зв'язується співробітник ломбарду за допомогою мобільного або відеозв'язку для уточнення деталей доставки й упаковки. Після чого, вам необхідно надіслати свою заставу так само, як будь-яку іншу посилку, на адресу ломбардного відділення.

Крок 3 Отримання грошей

Щойно ваша цінність прибуде за адресою, з вами зв'яжеться кредитний експерт для здійснення фактичної оцінки застави і озвучить умови кредиту більш докладно (сума на руки, терміни договору, поточні знижки й бонуси).

Далі завершальний етап. Після оформлення електронного договору ви отримуєте гроші на банківську карту.

Що потрібно для отримання такого кредиту?

Кредит з доставкою не відрізняється від звичайного кредиту в ломбарді нічим, окрім того, що замість вас клопоти по доставці вашого предмету застави бере на себе кур'єрська служба. А це означає, що вам потрібен лише паспорт, ідентифікаційний код і, власне, сама застава, під яку  ви хочете отримати ломбардну позику. Ніяких кредитних історій, довідок з роботи і поручителів.

Як бачите, рішення, яких вимагають наші реалії, не змушують себе довго чекати. Вихід завжди є, навіть якщо ви дотримуєтесь умов карантину і не виходите з дому, отримати гроші в ломбарді можна скориставшись послугою «Кредитний кур'єр». Це швидко, безпечно, а головне цілком реально. Вже сотні українців отримали кредит від «Кредитного кур'єра», спробуйте і ви.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.