Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

площа Олекси Гасина

П'ятниця, 19 червня 2020, 15:31

Сквер на розі вулиць Коперника-Стефаника перетворять на простір Місце щасливих людей

площа Олекси Гасина

Виконком погодив облаштування громадського простору "Місце щасливих людей" на площі Олекси Гасина.

Сьогодні, 19 червня, виконавчий комітет Львівської міської ради погодив проектно-кошторисну документацію проекту облаштування інтерактивного громадського простору "Місце щасливих людей" на площі Олекси Гасина у Львові.

Громадський простір на площі Олекси Гасина, що знаходиться на розі вулиць коперника і Стефаника, у міськраді погодили проект облаштування скверу "Місце щасливих людей", відтак, управління архітектури та урбаністики Львівської міськради має передати Галицькій районній адміністрації проектно-кошторисну документацію цього проекту та експертний висновок.

Згідно із цими документами, Галицька РА планує оголосили тендер у системі Pro Zorro на визначення підрядника для проведення робіт із облаштування громадського простору.

Як вказано у проекті, тут планують встановити нові лавочки і світильники, викласти тротуарні доріжки та поставити нову підпірну стінку з боку вул. Коперника. Також, згідно із планом будівництва, тут передбачене місце для МАФів.

Контроль за виконанням рішення покладено на заступника міського голови з містобудування Любомира Зубача.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.