Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт доріг на Львівщині

Середа, 24 червня 2020, 16:55

На Львівщині за мільярд гривень планують збудувати нову дорогу

ремонт доріг на Львівщині

Нова дорога Тершів – Боберка протягатиме у Турківському та Старосамбірському районах.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА. 

Сьогодні, 24 червня у Львівській ОДА напрацювали дорожню карту будівництва нової дороги Тершів – Боберка, яка пролягатиме у Турківському та Старосамбірському районах.

Протяжність нової дороги становитиме 67, 9 кілометрів, а орієнтовна вартість будівництва – 1 млрд гривень.

Зазначимо, нову дорогу вирішили збудувати у рамках проект "Розвиток прикордонних доріг Львівських Карпат" й відремонтувати дорогу Мшанець-Стрілки.

"Будівництво цієї дороги допоможе налагодити транспортну логістику та зокрема утворить так зване мале коло. Відтак, мешканці області зможуть дістатись від Тершова до населених пунктів: Лаврів, Бабино, Головецько, Дністрик, Лімна, Боберка без об’їзду через Турку, а напряму новим дорожнім покриттям. Окрім цього ця дорога є важливою, оскільки веде до території майбутнього національного природного парку "Королівські Бескиди", – йдеться у повідомленні.

Додамо, 18 червня мешканці сіл Старосамбірського району вдруге за два дні перекрили трасу Львів-Самбір-Ужгород в селі Стрілки, вимагаючи у влади області відремонтувати дорогу Стрілки-Мшанець, роботи із ремонту якої мали стартувати ще у минулому році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.