Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Площа Ринок, 42

П'ятниця, 26 червня 2020, 12:48

У Львові на Площі Ринок створять мистецький центр

Площа Ринок, 42

Виконком погодив створення інклюзивного мистецького центру на Площі Ринок, 42.

Сьогодні, 26 червня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про створення інклюзивного мистецького центру на Площі Ринок, 42.

Нежитлові приміщення на Площі Ринок, 42 планують відреставрувати та облаштувати тут інклюзивний мистецький центр.

Для цього виконком затвердив створення робочої групи, яка займатиметься напрацюванням концепції розвитку цього мистецького центру, а також має залучити до роботи експертів та фахівців. Керівником робочої групи призначили директорку департаменту розвитку міськради Наталію Бунду, також до складу групи увійшов доцент Львівської національної академії мистецтв та екс-заступник міського голови Львова Василь Косів.

Як заявив заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко, наразі місто має розробити проектно-кошторисну документацію, попередня вартість якої становить 5 млн грн, оголосити тендер для визначення підрядника із проведення рествраційних робіт, однак облаштування мистецького центру повинно стартувати вже у серпні цього року.

Додамо, на початку червня виконком погодив участь Львова у конкурсі на звання Молодіжної столиці Європи 2024 року. Для цього у місті створять 4 нових сучасних молодіжних клуби.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.