Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

культурні заходи у Львові

П'ятниця, 26 червня 2020, 14:03

Проведення фестивалів у Львові обійдеться у 11 мільйонів з бюджету міста

культурні заходи у Львові

Вартість фінансування загальноміських заходів та іміджевих фестивалів у місті протягом цього року зменшили на 3 млн грн.

Сьогодні, 26 червня виконавчий комітет Львівської міської ради вніс зміни до календарного плану загальноміських централізованих заходів на 2020 рік та суми фінансування цих заходів за рахунок коштів міського бюджету м. Львова.

Зокрема, на проведення всіх культурних заходів у місті протягом цього року. передбачено 11 679 755 грн, натомість у січні на ці заходи планувалося виділити 15,9 млн грн.

Найбільше із цих коштів передбачено для проведення загальноміських заходів (новорічні та різдвяні свята, День Львова, Великдень у Львові, День незалежності України) – 3 млн грн (на 300 тис грн менше, ніж планували у січні), а також на іміджеві фестивальні заходи – 2,98 млн грн (на 1,02 млн грн менше).

За словами заступника міського голови з питань розвитку Андрія Москаленка, в рамках конкурсу "Фокус на культуру" на реалізацію експрес-проектів було спрямовано 1 млн грн, що фінансувалися за кошти, які попередньо мали бути скеровані на події, які не відбулись. 

Нагадаємо, на початку червня у місті назвали переможців конкурсу "Фокус на культуру". Ними стали 20 культурних проектів, які отримають фінансування з бюджету Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.