Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

суд у Львові

П'ятниця, 3 липня 2020, 13:24

Зеленський призначив чотирьох суддів на Львівщині

суд у Львові

Новопризначені судді працюватимуть у Жовківському, Червоноградському та двох районних судах Львова.

Про це йдеться в указі Президента України №265/2020 від 2 липня 2020 року.

Президент Володимир Зеленський постановив призначити у місцевих загальних судах Львівської області на посади чотирьох суддів.

Зокрема, у Жовківському районному суді призначили Мар'яну Олещук. Натомість у Червоноградському міському суді працюватиме Неля Отчак.

На посаду судді Галицького районного суду Львова Зеленський обрав Ольгу Кротову, а суддею Сихівського районного суду Львова стала Людмила Сабара.

Нагадаємо, у червні визначилися із суддями у Жидачівському та Турківському  районних судах. З травня у господарському суді Львівської області працює Олена Щигельська, а у січні Зеленський призначив суддів Сколівського районного суду, а перед цим він нових суддів на Львівщині призначав у грудні 2019 року. Тоді йшлося про суди Бродів, Дрогобича, Львова, Жовкви, Пустомит і Кам'янка-Бузьки. 

З жовтня 2019 року ще четверо новопризначених суддів працюють у судах Бродів, Дрогобича, Львова, Жовкви, Пустомит і Кам'янка-Бузьки. 

Крім цього, у вересні мунулого року він призначив суддю Сколівського районного суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.