Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Міс Львів 2020

П'ятниця, 3 липня 2020, 18:20

Найвродливішу дівчину Львова оберуть у прямому етері телеканалу ПравдаТут Львів

Міс Львів 2020

Фінал найпрестижнішого конкурсу краси Львова вперше за всю історію відбудеться у форматі телешоу.

У неділю, 12 липня, оберуть найкрасивішу дівчину міста, яка отримає головну корону міста та носитиме почесне звання "Міс Львів 2020".

У фіналі конкурсу, який пройде у прямому ефірі у липні на телеканалі "ПравдаТУТ", будуть змагатися тільки 14 з 18 дівчат, семеро з них стануть – учасницями, які отримають найбільшу кількість глядацьких голосів, а ще сім учасниць обратиме оргкомітет КК "Міс Львів".

Цього року "Міс Львів" стає амбасадором руху #ДІЙмо_разом_проти_насильства. Домашнє насильство – це, напевно, єдиний вид насильства провину за яке повністю бере на себе жертва. Тільки з початку року від домашнього насильства загинуло 777 осіб, 305 з них були дітьми. В Україні більше мільйона осіб стає жертвами  фізичного та сексуального насильства  у своїх сім'ях. І це відбувається щороку. Майже 115 тисяч осіб щороку звертається за захистом до поліції, і це лише 10% з більш ніж з мільйона жертв.

Організаторка заходку Валерія Никифорець разом з депутаткою Львівської обласної ради Уляною Дорош, вирішили зробити все, що в їхніх силах, щоб допомогти жінкам і дітям, чиє життя й здоров’я сьогодні опинилось у небезпеці.

Департамент соціального захисту населення ЛОДА працює над проектом відкриття першого у Львівській області притулку для тимчасового проживання жінок і дітей, які постраждали від домашнього насильства. Організатори конкурсу вирішили, що кошти, які вони отримають шляхом голосування, спрямують на облаштування притулку. Заради того, щоб притулок став безпечним і затишним домом для всіх, хто цого потребує. Ні дитина, ні жінка не мають боятися повертатись додому.

Довідка: Конкурс краси "Міс Львів" – унікальний проект, який за багаторічну історію свого існування став гордістю і надбанням нашого міста. Головний конкурс краси став візитною карткою Львова, професійним трампліном для реалізації амбітних планів його учасниць, місцем зустрічі культурної, ділової та політичної еліти Львівщини, яскравим та найочікуванішим телевізійним шоу для мешканців нашого регіону. Міс Львів – це єдиний на сьогодні ліцензований конкурс краси в нашому місті, його історія сягає вже близько 20-ти років. Щороку "Міс Львів" відвідує понад 1000 глядачів, а ще близько 750 000 глядачів збирає телетрансляція церемонії визначення переможниці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.