Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда взуття

Галицька митниця

Понеділок, 6 липня 2020, 12:43

На пункті пропуску Рава-Руська – Гребенне викрили контрабанду взуття

контрабанда взуття

На пункті пропуску "Рава-Руська – Гребенне" 600 мішків взуття намагались перевезти під виглядом гуманітарної допомоги.

Про це повідомляє пресслужба Галицької митниці Держмитслужби України.

Вчора, 5 липня, працівники Державної митної служби України викрили контрабанду нового взуття під виглядом зношеного, вартість якого складає кілька мільйонів гривень.

11 тонн взуття через пункт пропуску "Рава-Руська – Гребенне" намагались відправити благодійній організації з Херсону під виглядом ношеного взуття. Відправником зазначалась польська компанія. Проте, внаслідок огляду митниками серед ношеного взуття було знайдено нове, без ознак вживаного.

"В результаті спільних заходів митників, співробітників БКОЗ УСБУ у Львівській області та прикордонників викрито незаконне ввезення в Україну взуття вартість кілька мільйонів грн. Новий товар перевозили в мішках серед вживаного взуття", – йдеться у повідомленні.

На цей час працівники митниці документують правопорушення.  Точну вартість та кількість незадекларованого товару буде встановлено додатково.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.