Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Старий Яричів

lv.npu.gov.ua

Вівторок, 7 липня 2020, 13:30

Львів'янину загрожує сім років за ґратами через стрілянину коло сільського магазину

Старий Яричів

Львів'янину, який здійснив кілька пострілів з пістолета біля магазину у Новому Яричеві загрожує 7 років в'язниці.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції у Львівській області.

У неділю, 5 червня, біля одного з магазинів у селі Старий Яричів 30-річний чоловік здійснив кілька пострілів з пістолета, після чого втік. 

"Як встановили правоохоронці, близько 21.20 на проїзній частині вулиці Галицької між пасажиром автомобіля "Мазда" та пішоходом, 64-річним мешканцем села, виник конфлікт, який за кілька хвилин продовжився біля сільського магазину", – йдеться у повідомленні.

Внаслідок конфлікту, львів'янин витягнув зброю та здійснив декілька пострілів, в момент сутички, очевидці конфлікту відібрали пістолет у пасажира "Мазди", після чого той втік з місця події. Під час сутички ніхто не постраждав.

Правоохоронці вилучили зброю в нападника скерували його на експертне дослідження та повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до семи років. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.