Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Четвер, 9 липня 2020, 15:54

Депутати Львівської міськради вимагають в Садового чергової сесії

Андрій Садовий

П'ять депутатських фракцій Львівської міськради підписали звернення до Садового з вимогою провести чергове пленарне засідання. 

Про це йдеться у документі, яке є в розпорядженні Варіантів.

Лідери п'яти депутатських фракцій Львівської міської ради підписались під зверненням до мера Львова Андрія Садового з вимогою провести чергове пленарне засідання міської ради. 

Серед підписантів фракція "Європейська солідарність", "Укроп", "Народний контроль" депутатська група "Позафракційні". "Самопоміч", "Громадянська позиція" та "Українська галицька партія" не підтримали позиції колег-депутатів з інших фракцій.

"Понад 4 місяці міський голова Львова Андрій Садовий ігнорує свої прямі обов'язки та, порушуючи регламент, не скликає пленарного засідання Львівської міської ради. Усі сесії, які були проведені за цей час, ініціювались депутатами міста для вирішення нагальних потреб міста" – йдеться у тексті звернення.

Депутати вимагають в Андрія Садового публічно пояснити причину, чому він не скликає пленарних засідань протягом тривалого часу.

"Ми, депутати міської ради, вимагаємо в Андрія Садового дотримуватись Конституції та законів України, регламенту і скликати порядок денний і, нарешті, прийти до розгляду і прийняття рішень, яких потребує місто та йог мешканці", – повідомили депутати у зверненні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.