Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Чиновники ЛОДА

П'ятниця, 10 липня 2020, 13:35

Працівника Львівської ОДА підозрюють у розкраданні грошей при будівництві дитбудинку у Радехові

Чиновники ЛОДА

Інспектора технагляду управління капітального будівництва Львівської облдержадміністрації підозрюють у розтраті 760 тис. грн при будівництві дитячого будинку у Радехові.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції у Львівській області.

Сьогодні, 10 липня, 63-річного львів’янина – провідного інспектора відділу технічного нагляду і проєктних робіт управління капітального будівництва Львівської облдержадміністрації викрили радехівські поліцейські спільно з управління стратегічних розслідувань поліції Львівщини у завданні збитків державі на суму понад 760 тис. грн.

Чиновник підписав та завірив печаткою акт приймання виконаних будівельних робіт, в який були внесені недостовірні дані про обсяги фактично виконаних робіт та використаних матеріалів під час будівництва дитячого будинку сімейного типу у Радехові.

Слідчі Радехівського відділення поліції повідомили посадовцю про підозру за ч. 2 ст. 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України. Чиновнику загрожує позбавлення волі на строк до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади та штраф.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.