Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Анджей Дуда

Українська правда

Понеділок, 13 липня 2020, 12:35

Дослідження late poll підтвердило перемогу Дуди на виборах в Польщі

Анджей Дуда

Дослідження late poll підтвердило перемогу чинного президента Анджея Дуди на виборах у Польщі.

Про це повідомляє дослідження соціологічної лабораторії Ipsos.

Дослідження late poll – це опитування, котре здійснюється в день виборів після закінчення голосування, ґрунтується на результатах протоколів, озвучених в комісіях, з якими працювали соціологи.
 
За даними опитування, у другому турі президентських виборів, який відбувся в неділю, кандидат від правлячої партії "Право і справедливість" Дуда набрав 50,8% голосів виборців і випередив кандидата від опозиційного об'єднання "Громадянська коаліція" Рафала Тшасковского, який набрав 49,2% голосів.
 
При цьому за даними exit poll, проведеного тією ж соціологічною лабораторією Ipsos трохи раніше, перемогу на виборах президента здобув Дуда з 50,4% голосів виборців, випередивши свого суперника Рафала Тшасковского всього на 0,8% голосів.
 
Нагадаємо, перший тур президентських виборів у Польщі відбувся 28 червня, за результатами якого у другий тур вийшов мер Варшави Рафал Тшасковский і чинний президент Анджей Дуда.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.