Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

приміські маршрути

Четвер, 16 липня 2020, 14:53

У Львові автостанцію №6 можуть перенести на ділянку Зелена-Пасічна

приміські маршрути

Мерія Львова розглядає можливість перенесення автостанції з вул. Личаківської на нову ділянку. 

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

За словами директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Андрій Білий відновити автостанцію на вул. Личаківській, де вона була попередньо не вдасться, тому що згідно з нормами, має бути 50 м до будови.
Тому, міська рада розглядає варіанти нового розташування зупинки приміських автобусів.

"Міський голова запропонував там організувати селянський ринок свіжої продукції, натомість автостанцію зробити спільно на перехресті вул. Пасічної та Зеленої. Маршрути із Золочівського, Бібрського та Перемишлянського напрямків можна поділити так, щоб частина їхали на Пасічну по Зеленій, а частина заїжджали у місто по Зеленій на Пасічну. Наразі це питання опрацьовується, розглядається така можливість", – повідомив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Андрій Білий.

Андрій Білий також зазначив про наявність інвестора, який готовий розпочати будівництво автостанції на перехресті вулиць Зелена-Пасічна. 

"Треба готувати рішення виконкому про викуп для суспільних потреб цих приміщень, щоб це питання врегулювати. На цій території можна зробити невеликий сільський ринок. Але МАФи звідси треба позабирати. А автостанцію можна переносити на іншу ділянку – на вул. Зеленій-Пасічній. Таким чином можна врегулювати це питання. Також треба подумати, що має бути на території заводу 28", – запропонував міський голова Львова Андрій Садовий.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.