Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

сезонна торгівля

prozahid.com

Середа, 22 липня 2020, 16:42

У Львові затвердили 21 місце для торгівлі кавунами

сезонна торгівля

Львівська міськрада погодила місця продажу баштанних на цей рік та оголоситла конкурс на визначення орендарів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Львівська міська рада оголосила конкурс на визначення орендаря місць для сезонної торгівлі баштанними культурами у місті.

Конкурс оголошується на 21 місце з яких: 4 – у Залізничному районі, по 3 – у Личаківському та Сихівському, 5 – у Франківському та 6 – у Шевченківському районах.

Продаж баштанних культур відбуватиметься з 1 серпня до 10 жовтня.

"Ми вже дуже багато років поспіль затверджуємо такі місця, де можна санкціоновано продавати баштанні культури. Для торгівлі є вже послаблення карантину, тому ми все-таки прийняли таке рішення, затвердили 21 локацію у всіх районах міста, окрім Галицького. Ми проведемо невеликий конкурс по ціні, тому що виділяється від 4 до 9 кв.м, залежно від кожної адреси. Відповідно, плата від 1200 до 2700 грн у місяць. На конкурсі ми визначимо переможців, розподілимо їх по районах, і мешканці зможуть купувати там баштанні культури" – зазначила директорка департаменту економічної політики міськради Ірина Кулинич.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.