Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександр Чебаненко

aif.b

Четвер, 23 липня 2020, 12:30

Чебаненко отримав від Козицького лісову ділянку поблизу Трускавця

Олександр Чебаненко

Фірма депутата Львівської облради Олександра Чебаненка отримала для рекреаційних цілей лісову ділянку у Дрогобицькому районі.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Максима Козицького №530/0/5-20 від 21 липня 2020 року.

ТзОВ "Пансіонат "Алексік" отримає в оренду терміном на 10 років лісову ділянку, площею 0,5 га, на території Модрицької сільської ради Дрогобицького району, що входить до Трускавецького лісництва ДП "Дрогобицький лісгосп".

"Виділити Товариству з обмеженою відповідальністю "Пансіонат "Алексік" у довгострокове тимчасове платне користування лісову ділянку площею 0,5 га, розташовану в кварталі 12 виділ 29 Трускавецького лісництва ДП "Дрогобицький лісгосп" на території Модрицької сільської ради Дрогобицького району, терміном на 10 років для культурно-оздоровчих та рекреаційних цілей" – йдеться у розпорядженні.

Зазначимо, ТзОВ "Пансіонат "Алексік" працює у Трускавці з 2000 року, займається діяльністю ресторанів, наданням послуг мобільного харчування. Розмір статутного капіталу підприємства становить 2 500 000 грн. Його власниками є мешканець Трускавця Олександр Чебаненко (70% власності), мешканець села Станиля Дрогобицького району Ігор Михаць (25% власності)та мешканка Дрогобича Наталія Ковбель-Мелько (5% власності). 

Додамо, Олександр Чебаненко є головним лікарем ЗАТ "Санаторно-готельний комплекс "Дніпро-Бескид", на виборах у 2015 році пройшов до Львівської облради у складі ВО "Батьківщина" у Трускавці (22,91% голосів, 26 округ), офіційно – безпартійний. Йому також належать 100% капіталу ТзОВ "СПА Трускавець" (400 000 грн), 100% капіталу ТзОВ "Славутич" (2 605 000 грн), 100% капіталу ТзОВ "Інвест-Плюс" (518 500 грн), 100% капіталу ТзОВ "Гранд" (150 000 грн).

У грудні 2018 року Чебаненко отримав від президента Петра Порошенка орден князя Ярослава Мудрого ІV ступеня.

 

Крім цього, Козицький надав в оренду на 10 років ще дві лісові ділянки для культурно-оздоровчих та рекреаційних цілей, що знаходяться у Пустомитівськомута Золочівському районах:

- ПП "Гамак" надали лісову ділянку, площею 1,4 га, розташовану на території Вовківської сільської ради Пустомитівського району Липниківського лісництва ДП "Львівський лісгосп";

- фізичній особі-підприємцю Анатолію Смику надали лісову ділянку, площею 1 га, розташовану на території Глинянської міської ради Золочівського району Золочівського ДЛГП "Галсільліс".

Згідно із розпорядженням, орендарам цих лісових ділянок заборонили зводити тут капітальні будівлі, а термін реалізації інвестиційної програми не повинен перевищувати три роки з моменту підписання договору. 

За даними порталу YouControl, ПП "Гамак" зареєстроване у Львові з 2017 року, займається організування інших видів відпочинку та розваг. Розмір статутного капіталу підприємства становить 15 000 грн. Керівницею та власницею фірми є Валентина Вовк, мешканка села Іспас Чернівецької області. Їй також належить ТзОВ "Сілварел", яке зареєстроване того ж року та за тією ж адресою, що й ПП "Гамак" та займається ідентичною діяльністю.

Анатолій Смик, мешканець Буська, зареєстрований як фізична особа-підприємець з 2007 року, займаться лісозаготівлями.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.