Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

алкогольні вироби

Понеділок, 3 серпня 2020, 14:21

На Львівщині з початку року на 20,8% збільшилося виробництво алкогольних напоїв

алкогольні вироби

У січні-червні, порівняно з цими місяцями 2019 року, виробництво промислової продукції в області збільшилось на 3,1%.

Про це повідомляє Головне управління статистики у Львівській області.

Зокрема, на підприємствах добувної промисловості і розроблення кар’єрів виробництво зросло на 5,5%, переробної промисловості – на 2,6%; на підприємствах з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря обсяг виробництва зменшився на 0,7%.

У переробній промисловості збільшили випуск промислової продукції підприємства з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів (на 20,8%), з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції (на 15,3%), металургійного виробництва, виробництва готових металевих виробів, крім машин і устатковання (на 7,1%), з виробництва основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів (на 1,7%).

Зменшення обсягів промислового виробництва відбулося на підприємствах машинобудування (на 23%), текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів (на 21,8%), з виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції (на 5,3%), з виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності (на 5,1%).

Нагадаємо, у січні-травні, порівняно з цими місяцями 2019 року, виробництво промислової продукції в області збільшилось на 3,3%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.