Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Самбірська, 5

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 24 липня 2020, 11:43

На Самбірській у Львові зведуть чотириповерхові котеджі

вул. Самбірська, 5

Виконком дозволив збудувати на вул. Самбірській, 5 чотири 4-поверхові котеджі.

Сьогодні, 24 липня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на будівництво ТзОВ "Львів-Буд" індивідуальних зблокованих житлових будинків на вул. Самбірській, 5 зі знесенням існуючих будівель та споруд у м. Львові.

Нові будівлі облаштують на земельній ділянці, площею 0,0873 га, яка перебуває в приватній власності і які призначена для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Зараз на цій ділянці знаходиться одноповерховий житловий будинок. Згідно з візуалізацією, на його місці планують збудувати чотири котеджі, висотою 15,7 метрів. Буднки матимуть 4 поверхи, а перед будівлями предбачено облаштувати три гостьові паркомісця.

Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 45%.

Як заявив головний архітектор міста Антон Коломєйцев, проект нового будівництва повністю відповідає усім містобудівним нормам. 

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Ж-1 – зона садибної
забудови відповідно до плану зонінгу Залізничного району, висота житловий будинків тут не має перевищувати 4 поверхи.

За даними порталу YouControl, ТзОВ "Львів-Буд" зареєстрована у Львові з 2010 року, займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Власниками фірми є мешканці Сколе Олександр Дубовик та Юрій Ковальчук. Ковальчуку також належать будфірми ТзОВ "Львів-Буд 1" та ТзОВ "Львів-Буд 2", а їм двом – ТОВ "СЛБ".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.