Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Наталія Бунда

Фб Наталії Бунди

Понеділок, 27 липня 2020, 15:40

Луцька Бунда піднімає на розвитку Садового 723 тисячі на рік

Наталія Бунда

У 2019 році директорка департаменту розвитку міськради Наталія Бунда задекларувала 723 тис грн доходу.

Про це йдеться у її декларації про доходи за 2019 рік.

Минулого року Наталія Бунда задекларувала 723 761 грн зарплати у департаменті розвитку Львівської міської ради та 60 грн кредитних зобовязань у Приватбанку.

Чиновниця Львівської міськради живе без власної нерухомості, авто, цінних речей, забудов, рахунків у банках, але натомість вона зберігає 4 800 доларів готівки. 

Зазначимо, Наталія Бунда очолює департамент розвитку Львівської міської ради з 2017 року. До цього, у 2013-2017 рр., вона працювала начальницею управління туризму та промоції міста Луцької міської ради та в.о. виконавчого директора Асоціації органів місцевого самоврядування "Шлях Гедиміновичів".

У 2015 році вона брала участь у Програмі професійних обмінів Державного Департаменту США "Партнерство між державою і громадою через культуру та мистецтво" (Техас, Північна та Південна Кароліна, Вашингтон, Нью-Йорк).

Наталія Бунда є депутаткою Луцької міської ради з 2010 року, VI та VII скликання.

Додамо, у червні 2020 року Бунді нарахували 47 838 грн зарплати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.