Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

Галицька митниця

Вівторок, 28 липня 2020, 13:16

У Шегині та Рава-Руській викрили контрабанду планшетів Apple iPad та керамічної плитки

контрабанда

Водій мікроавтобуса та пасажир легковика намагалися ввезти в Україну 17 планшетів Apple iPad та тонну керамічної плитки.

Про це повідомляє Галицька митниця Держмитслужби.

Вчора, 27 липня, у пункті пропуску "Шегині – Медика" митники мешканця Тернопільщини, пасажира автомобіля, який намагався незаконно ввезти в Україну з Польщі планшети Apple iPad.

"Під час візуального огляду транспортного засобу в працівників митниці  виникла підозра про наявність у ньому товарів в обсягах, що перевищують неоподатковувану норму переміщення через митний кордон України. Відтак авто скерували у бокс для поглибленого огляду, де в багажному відділенні було виявлено 17 планшетів Apple iPad" – йдеться у повідомленні.

Також цього ж дня у пункті пропуску "Рава-Руська – Гребенне" водій мікроавтобуса, мешканець Івано-Франківщини, намагався незаконно провезти понад тонну керамічної плитки та гумову гусеницю до трактора вагою понад 100 кг.

За цими фактами складено протокол про порушення митних правил за ознаками ч.1  ст. 483 Митного кодексу України.

Товари, орієнтовна вартість яких становить 200 тис грн, вилучили, а справу скерують до суду. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.