Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Вівторок, 28 липня 2020, 16:40

Козицький роздуває сполучені штати ЛОДА гарячим повітрям

Максим Козицький

Очільник Львівщини затвердив десять нових посад у двох департаментах Львівської ОДА.

Про це йдеться в розпорядженні голови Львівської ОДА Максима Козицького № 555/0/5-20 та № 538/0/5-20 від 24 липня 2020 року.

Максим Козицьким своїми розпорядженнями збільшив кількість працівників у двох департаментах Львівської облдержадміністрації.

Зокрема, у департаменті охорони здоров'я обласної державної адміністрації відтепер працюватиме 33 осіб, що на 4 посади більше, ніж було передбачено у структурі обласної державної адміністрації, затвердженій у 2015 році.

Крім цього, очільник Львівської ОДА додав шість нових посад у департаменті архітектури та розвитку містобудування обласної державної адміністрації, збільшивши граничну чисельність департаменту до 34 осіб. 

Через це загальна кількість посадовців у Львівській ОДА зросла з 745 до 755 осіб.

Нагадаємо, у 2015 році в структурі Львівської облдержадміністрації відбулися зміни: кількість штатних пасад в установі скоротили до 648 осіб та створили 12 структурних підрозділів.

Офіційно нова структура Львівської ОДА запрацювала з січня 2016 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.