Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Любомир Кащук

facebook.com

Четвер, 30 липня 2020, 15:11

Голова Стрийської РДА пішов з посади через кадрову політику керівництва Львівської ОДА

Любомир Кащук

Любомир Кащук пішов з посади голови Стрийської РДА через кадрову політику керівництва Львівської ОДА та механізм розподілу коштів на розвиток районів.

Про це повідомив щойно звільнений голова Стрийської районної державної адміністрації Любомир Кащук на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Я написав заяву на ім'я президента України на звільнення з посади голови Стрийської районної державної адміністрації за власним бажанням. Моє рішення пов'язане з тим, що я не можу сприйняти , який обділює наш Стрийський район" – заявив Любомир Кащук.

За його словами, у порівнянні з іншими районами області, Стрийщині не затвердили фінансування інфраструктурних об'єктів, великого будівництва та будівництва доріг загального користування.

"Я не можу підтримувати кадрову політику керівництва області та підтримувати запропоновані кандидатури. Неможливо працювати, зламавши себе, переступивши через свої переконання" – додав Кащук.

Нагадаємо ,сьгоодні президент Володимир Зеленський підписав указ, яким звільнив голову Стрийської РДА Любомира Кащука. Кащук очолив цю РДА у грудні 2019 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.