Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівська залізниця

Вівторок, 4 серпня 2020, 14:22

Провідників Львівської залізниці озброять газовими балончиками

Львівська залізниця

Провідникам Укрзалізниці дозволять користуватись газовими балончиками для захисту.

Про це повідомляє Громадське радіо.

Як заявив міністр інфраструктури України Владислав Криклій в ефірі Громадського радіо, уряд планує дозволити провідникам Укрзалізниці використовувати для захисту газові балончики. 

"Щодо спецзасобів, я ініціював це питання. Я вважаю, що необхідно там мати хоча би газові балончики, розглядався такий варіант як шокери, він обговорювався доволі активно, але не можуть працівники Укрзалізниці ними користуватись, бо такі спецзасоби дозволені тільки поліцейським, а використовувати газовий балончик це краще, ніж не використовувати нічого взагалі", – наголосив Владислав Криклій.

Також міністр зазначив, що Укрзалізниця вже звернулася до уряду, щоб повернути на потяги поліцію охорони за деякими маршрутами.

Зазначимо, 1 серпня у потязі Київ-Маріуполь чоловік напав на жінку з дитиною та побив її. Як заявили у прес-службі Укрзалізниці, через цей інцидент були звільнені працівники залізниці", серед яких провідник поїзда, де стався напад, і начальник поїзда.

Нагадаємо, з 26 червня Укрзалізниця відновила залізничне сполучення зі Львовом, а у липні поновила послуги харчування у швидкісних поїздах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.