Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

центр Львова

Четвер, 6 серпня 2020, 16:38

З 7 серпня центр Львова перекриють через зйомки польського серіалу

центр  Львова

З 7 до 11 серпня електротранспорт і маршрутки у центрі Львова курсуватимуть зі змінами.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З 7 серпня й до 11 серпня у центрі Львова проводитимуть зйомки польського кримінального серіалу за твором Марека Краєвського. Впродовж цих днів у Львові працюватиме близько 90 осіб знімальної групи, акторів, каскадерів із Польщі. 

Через це під час зйомок на декількох локаціях міста відбуватиметься повне перекриття руху та обмеження паркування. 

"У період зйомок відбудуться зміни в схемі руху електротранспорту й автобусних маршрутів. Так, на вихідних, починаючи з 12.00 год суботи, буде змінено рух тролейбусів № 22, 29, і 30. Вони будуть закорочені до вул. Ангеловича – до пам’ятника Бандері. Також тролейбусний маршрут № 32, який курсує з Левандівки, буде закорочений до пл. Кропивницького.

Автобусний маршрут № 33 змінить кінцеву зупинку – він курсуватиме до музею "Русалки Дністрової" на вул. Коперника, де є кінцева маршруту № 21. Автобусний маршрут № 38 буде закорочений до пл. Кропивницького.

Натомість у понеділок, з 20.00 год, трамвайний маршрут № 2 буде їздити по вул. Вітовського – вул. І. Франка. Кінцеві без змін. А трамвайний маршрут № 1 курсуватиме через вул. Підвальну, по вул. Городоцькій, і до залізничного вокзалу", – наголосив начальник управління транспорту міськради Орест Олеськів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.