Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Зуб

Фб Андрія Садового

П'ятниця, 7 серпня 2020, 16:57

Садовий міняє Зуба на ботана-шамана

Володимир Зуб

Андрій Садовий звільнив начальника управління охорони здоров'я Львівської міськради Володимира Зуба.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні Андрій Садовий звільнив з посади начальника управління охорони здоров'я Львівської міськради Володимира Зуба, який працював на цій посаді з 2006 року.

"В 2006 році познайомився з крутезним чернігівським лікарем Володимиром Зубом. На пропозицію переїхати до Львова він погодився далеко не з першого разу. Я тільки став мером. Перша каденція. Здавалось, що одним розпорядженням і підписом можна зробити все й одразу. Але вже скоро з'ясувалось, що секрет успіху не в розпорядженнях, а в людях, які готові зробити неможливе. Пан Володимир є саме таким" – написав Андрій Садовий.

За його словами, Володимир Зуб викладатиме на факультеті післядипломної освіти Львівського медичного університету, а також залишиться позаштатним радником Садового.

"Володимир Іванович залишиться моїм радником. На фото не медична накидка, а мантія супергероя" – додав Андрій Садовий.

Нагадаємо, Володимир Зуб з 22 червня 2006 року й дотепер був начальником управління охорони здоров'я Львівської міської ради. До цього він працював лікарем-хірургом у Чернігівській обласній лікарні.

У 2019 році Зуб зібрав 1,4 млн грн готівки, а його дружина отримала нове житло і землю на Рівненщині. Також у червні йому нарахували 31 тис грн зарплати, з якої 9 тис грн становила премія.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.