Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

реставрація пам'ятки архітектури

Понеділок, 10 серпня 2020, 13:14

У Львові створять сайт про реставрацію пам'яток архітектури

реставрація пам'ятки архітектури

Сайт створюють для ознайомлення львів'ян із реставраційними роботами, проведеними у Львові.

Сьогодні, 10 серпня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про реалізацію пілотного проекту "Відновлена спадщина Львова".

Йдеться про розробку ЛКП "Бюро спадщини" онлайн-ресурсу з опублікованою інформацією про відреставровані об'єкти культурної спадщини у місті.

Як заявив заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко, сайт створюють для ознайомлення львів'ян із реставраційними роботами, проведеними у Львові.

"Створюємо додаткову платформу для всіх, хто хоче долучатися до реставрації. Сюди будуть внесені усі об'єкти, які вже відреставровані, буде показано, як вони раніше виглядали, показано, як відбувалася реставрація і показано фінальний результат" – наголосив Андрій Москаленко.

За його словами, такої платформи немає жодне місто в Україні,її планують презентувати через місяць.

ЛКП «Бюро спадщини» розробить онлайн-ресурс з опублікованою інформацією про відреставровані об'єкти культурної спадщини.

Нагадаємо, у липні Мінкультури внесло до держреєстру нерухомих пам’яток України 6 об’єктів культурної спадщини, що знаходяться на території Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.