Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

питний фонтан на пл. Ринок

Вівторок, 11 серпня 2020, 11:53

На вулицях Львова планують облаштували ще два питні фонтани

питний фонтан на пл. Ринок

Нові питні фонтани мають встановити ще на вул. Шевченка і Б. Хмельницького.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У Львові планують збільшувати кількість питних фонтанів у місті до семи. Нові фонтани мають облаштувати на вулицях Шевченка і Б. Хмельницького.

Зокрема, у центрі міста мають облаштувати ще чотири фонтани, крім Площі Ринок, де вже відкрили перший такий фонтан на Площі Ринок, а незабаром відкриють ще 4. Також в планах облаштувати такі питні фонтанчики на вулицях Шевченка і Б. Хмельницького.

"Зараз у Львові почали з’являтись питні фонтанчики. Ми плануємо їх робити і на вулиці Шевченка, де зараз ми робимо мережі, міняємо хідники, та на вулиці Б. Хмельницького. Взагалі таких питних фонтанчиків по Львову має бути багато. Ми стараємо компенсовувати нестачу водойми великою кількістю фонтанів, щоб вони і милували львів'ян, і були корисними", – наголосив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, раніше у центрі Львова планували встановити п'ять фонтанів з питною водою, на що з бюджету міста передбачили 587 тис грн. Це фонтани: на Площі Ринок (біля входу до Ратуші), який відкрили минулого тижня; біля пам’ятника Т. Шевченку; на площі Митній; біля Порохової вежі; на просп. Свободи (біля Львівського національного академічного театру опери та балету ім. С. Крушельницької).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.