Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

виборча дільниця

Четвер, 13 серпня 2020, 16:12

Під час виборів на Львівщині працюватимуть 47 ТВК

виборча дільниця

Загалом до місцевих виборів у області залучили 846 осіб.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

10 серпня Центральна виборча комісія сформувала склад Львівської обласної, районних та міських територіальних виборчих комісій у межах Львівської області для проведення місцевих виборів, які відбудуться 25 жовтня.

Як пояснила начальниця відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської ОДА Зоряна Павлів, у межах Львівщини сформовано склад Львівської обласної ТВК, 7 районних та 39 міських ТВК.

Зокрема, районні ТВК: Дрогобицька, Золочівська, Львівська, Самбірська, Стрийська, Червоноградська і Яворівська.

Міські ТВК: Белзька, Бібрська, Бориславська, Бродівська, Буська, Великомостівська, Глинянська, Городоцька, Добромильська, Дрогобицька, Жидачівська, Жовківська, Золочівська, Кам'янка-Бузька, Комарнівська, Львівська, Миколаївська, Моршинська, Мостиська, Новокалинівська, Новороздільська, Новояворівська, Перемишлянська, Пустомитівська, Рава-Руська, Радехівська, Рудківська, Самбірська, Сколівська, Сокальська, Старосамбірська, Стрийська, Судововишнянська, Трускавецька, Турківська, Хирівська, Ходорівська, Червоноградська і Яворівська.

Загалом на території Львівщини у складі зазначених територіальних виборчих комісій працюватиме 846 осіб. У кожній комісії шляхом жеребкування визначено голову, заступника голови і секретаря, також є 15 рядових членів.

Переглянути склад виборчих комісій можна за посиланням.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.