Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

П'ятниця, 14 серпня 2020, 13:49

Громадськість змусила Садового віддати лікарям премії двох своїх заступників

Андрій Садовий

Липневі премії Ірини Маруняк та Сергія Бабака перерахують на доплати медикам.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий, премії за липень заступниці міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірини Маруняк та заступника з питань безпеки міста Сергія Бабака будуть перераховані на доплати для медиків.

Крім цього, до кінця карантину всім заступникам мера та йому самому премії не нараховуватимуть.

Зазначимо, нещодавно Варіанти оприлюднили інформцію про липневі зарплати Ірини Маруняк та Сергія Бабака. Зокрема, Маруняк за місяць нарахували 224 тисяч гривень зарплати, з якої 92 тисяч гривень становила допомога на оздоровлення, 53 тисяч гривень – премія за червень та 46 тисяч гривень – премія за період відпустки.

Сергій Бабак отримав у липні 194 тисяч гривень. З цієї суми по 58 тисяч гривень становили матеріальна допомога для вирішення соціально-побутових питань та  допомога на оздоровлення, а 28 тисяч гривень – премія за червень.

Зазначимо, у міськраді не пояснили, які саме виплати чиновників (премії за попердній місяць, матеріальну допомогу чи допомогу на оздоровлення) планують перерахувати на доплати медикам.

А щодо Андрія Садового, то на час карантину, відповідно до внесених у квітні ВРУ змін до держбюджету-2020, він може отримати не більше 47 230 грн зарплати (10 розмірів мінімальної зарплати).

Додамо, починаючи з березня Варіанти щомісяця оприлюднюють інформацію про зарплати заступників міського голови Львова та чиновників Львівської міськради, зокрема, у статтях "Квітневі гроші Садового", "Травневі гроші Садового", "Червневі гроші Садового".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.