Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори

П'ятниця, 21 серпня 2020, 17:24

Садовий розпочав готуватися до місцевих виборів

вибори

Андрій Садовий створив робочу групу для проведення місцевих виборів, яку очолила Марта Литвинюк.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №318 від 14 серпня 2019 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групи зі сприяння проведенню місцевих виборів 25 жовтня 2020 року.

"Утворити робочу групу зі сприяння проведенню місцевих виборів 25 жовтня 2020 року та затвердити її склад" – йдеться у документі.

Керівником робочої групи стала керуюча справами виконкому Марта Литвинюк.

До складу групи також увійшли: заступниця міського голови з гуманітарних питань Галина Слічна, начальниця управління освіти департаменту гуманітарної політики Зоряна Довганик, директорка департаменту розвитку Наатлія Бунда, а також голови районних адміністрацій Львова.

Згідно із розпорядженням, робоча група має до 10 жовтня забезпечити підпорядкування та координацію роботи районних робочих груп з міською робочою групою для забезпечення проведення виборів у Львові й налагодити співпрацю районних робочих груп з окружними виборчими комісіями та дільничними виборчими комісіями, розташованими на території відповідного району міста.

Нагадаємо, 10 серпня ЦВК сформувала склад Львівської обласної, районних та міських територіальних виборчих комісій для проведення місцевих виборів, які відбудуться 25 жовтня. Під час виборів на Львівщині працюватимуть 47 ТВК, переглянути склад цих комісій можна за посиланням.

Також у Львові затвердили місця розміщення матеріалів передвиборної агітації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.