Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Форум видавців у Львові

Четвер, 20 серпня 2020, 10:32

У Львові скасували проведення книжкового ярмарку

Форум видавців у Львові

Цьогоріч Форум видавців у Львові відбудеться без проведення книжкового ярмарку.

Про це повідомила прес-служба ГО "Форум видавців у Львові".

27 Львівський міжнародний BookForum, який проходитиме 16-20 вересня,  відбудеться без проведення книжкового ярмарку.

"У рік пандемії і переходу в онлайн з’явились нові виклики, а звичні моделі перестали працювати. Тож для організаторів було надзвичайно важливим зберегти книжковий ярмарок, підтримавши українські видавництва, – й водночас зробити його зручним, якісним та безпечним для читачів. На жаль, не всі гравці ринку виявились готовими до нового формату.

Відмова великих видавців від участі в ярмарку, відповідно до запропонованих умов участі, робить його неефективним і недоцільним для більшості учасників та відвідувачів. Тому організатори прийняли непросте рішення – у 2020 році скасувати Книжковий ярмарок" – йдеться у повідомленні.

Також організатори заявили, що готові ініціювати круглий стіл та зібрати українських видавців та операторів ринку, щоб обговорити моделі взаємодії у період кризи.

Нагадаємо, раніше Book Forum-2020 планували провести в онлайн-форматі, а почесною гостею 27 BookForum буде польська письменниця та лауреатка Нобелівської премії Ольга Токарчук.

Додамо, 26 BookForum, який проходив у Львові 18-22 вересня 2019 року, відвідали понад 25 тисяч львів’ян та гостей міста, а участь у ньому взяли літератори із 30 країн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.