Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська міськрада

П'ятниця, 21 серпня 2020, 14:00

У Львівській міськраді зафіксували масовий спалах Covid-19

Львівська міськрада

У понад 20 чиновників керівного складу Львівської міськради і заступників мера Львова підтвердили коронавірус.

Про це повідомив голова фракції Європейська Солідарність у Львівській міській раді Петро Адамик на своїй сторінці у Фейсбуці.

"У зв’язку з перенесенням сесії Львівської міськради, я, як голова депутатської фракції Європейська солідарність, звернувся до кількох заступників міського голови, а також секретаря міськради і отримав підтвердження, що станом на 21 серпня лише підтверджених випадків Covid-19 було виявлено у понад 20 чиновників керівного складу Львівської міськради. Серед депутатів Львівської міськради коронавірус підтверджено лише в 1 депутата" – заявив Петро Адамик.

За його словами, інфікованими виявилися два заступники міського голови, представники секретаріату міської ради, керівники департаментів та управлінь, їх заступники. Усі вони зробили ПЛР-тести і отримали позитивний результат.

"Саме у зв’язку з перетворенням міської влади на вогнище коронавірусу в місті була перенесена сесія міськради. Проблема у тому, що чиновники контактують з великою кількістю людей, тому після спалаху в міськраді кількість інфікованих у Львові може зростати в геометричній прогресії" – додав Адамик.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що сесію Львівської міськради, яка мала відбутися сьогодні, перенесли через виявлення Covid-19 у депутатів та чиновників. Однак тоді інформацію про кількість інфікованих не оприлюднили.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.