Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Національна платформа

platforma.in.ua

Прес-реліз,   Четвер, 27 серпня 2020, 14:04

У вересні відбудеться урочистий з'їзд партії Національна платформа

Національна платформа

8 вересня відбудеться урочистий з'їзд партії "Національна Платформа".

Про це повідомили у партії "Національна Платформа".

"Цей з'їзд не просто черговий захід, це певний символ. Символ того, що доклавши зусилля, зібравши людей зі спільними цінностями, вступивши в діалог з суспільством ми отримали перший результат – реєстрацію партії.

Наш шлях почався 3 роки тому, коли багато відповідальних і самодостатніх людей проводили бесіди про те як побудувати дійсно чудові політичні інституції, як привести до влади компетентний фахівців, як побороти корупцію, як закінчити війну тощо. На наші запитання не відповідала жодна з існуючих політичних сил. Тоді ідея створити партію здавалася складною і непідйомною. Ми почали писати великий документ "Стратегія розвитку країни" під назвою "Національна платформа". Проводили робочі зустрічі, їздили по регінах щоб зібрати необхідну кількість об'єктивної аналітики та інформації, щоб розуміти ситуацію, розробити для себе і суспільства конкретний план дій, зрозуміти пріоритети і обчислити цифри, точки розвитку.

В результаі, вивели такі ключові ідеї як елементи економічного протекціонізму (захисту національного виробника), план розвитку страхової медицини, накопичувальної пенсійної системи, громадянського патріотизму і детального плану розвитку села. Ми відчували підтримку людей, котрі брали участь в конструктивних дискусіях, давали інформацію, уточнювали деталі в електоронному режимі. У цій нелегкій роботі, ми зрозуміли – такі плани не потрібні нинішнім елітам, адже вони хочуть говорити "про все", займатися популізмом і не нести ніякої відповідальності перед людьми.

З цього моменту наш рух став протопартією. Ми вирішили піти і створити її унікальним способом – реально зібрати підписи громадян, зареєструвати нову партію, як зазначено в законодавстві. Він унікальний тим, що інші просто не приділяють час збору підписів, адже існує тіньовий ринок юридичних осіб, а партії вже давно просто "купують" змінюючи логотип та назву. Але це не наш шлях – ми написали "дорожню карту розвитку країни" точно знаючи, що зберемо ці 10 000 підписів. І ми їх зібрали. Публічно, відрито, в більшості регіонів країни. Процес отримання Свідоцтво про реєстрацію був не менше складним. Влада не хотіла реєструвати нових партій, маючи свої мотиви. Але допомогли доброчесні ЗМІ, мітинги, які ми проводили біля державних органів.

Ми вибороли право конкурувати з олігархічними проектами, ми будемо поступово, крок за кроком, показувати інший рівень і якісно нові стандарти політики, ми будемо прямо говорити з виборцями. Майбутнє в наших руках, його повинні будувати компетентні управлінці, кожен з нас повинен зрозуміти що тільки незалежна від олігархів, криміналу і міжнародних агентів партія може представляти інтереси народу. Цей шлях не легкий, він вимагає від нас часу, зусиль і власних ресурсів. Але ми його почали, отже приєднуйтесь" –повідомили у партії

З'їзд партії відбудеться 8 вересня 2020 року у КВЦ "Парковий" (вул. Паркова, 16а). 

Детальніше про нас, команду та ідеї можна дізнатися тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.