Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Трамвай у Львові

П'ятниця, 28 серпня 2020, 12:45

Трамвайну колію на Миколайчука продовжать до лікарні швидкої медичної допомоги

Трамвай у Львові

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив рішення про ремонт вулиці Миколайчука, що передбачає продовження трамвайної колії до лікарні швидкої медичної допомоги Львова.

Сьогодні, 28 серпня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення "Про надання функцій замовника Львівавтодор на проєктування та реконструкцію об'єктів дорожнього господарства м. Львова".

Згідно з прийнятим рішенням Львівавтодор надано функції замовника на проєктування та реконструкцію об'єктів, а саме вулиці І. Миколайчука на ділянці від вул. Полтв’яної до вул. В. Щурата та вулиці Т. Шевченка на ділянці від вул. Левандівської до вул. о. Омеляна Ковча.

"Реконструкція вулиці І. Миколайчука на ділянці від вул. Полтв’яної до вул. В. Щурата передбачає облаштування трамвайної колії до лікарні швидкої медичної допомоги. А реконструкція вул. Т. Шевченка на ділянці від вул. Левандівської до вул. о. Омеляна Ковча – це четверта черга реконструкції вул. Шевченка", – повідомила Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.

Львівавтодор має отримати вихідні дані для проєктування, розробити у проєктних організаціях та затвердити у встановленому порядку проєктно-кошторисну документацію об'єктів та здійснити реконструкцію об'єктів.

Нагадаємо, у січні цього року  Львівавтодор отримав дозвіл на будівництво трамвайної колії до вул. Мазепи від кінцевої на вул. Замарстинівська та нової вулиці на Новому Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.