Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Медичні заклади Львова

П'ятниця, 28 серпня 2020, 13:40

175 медиків Львова отримають матеріальну допомогу від міста

Медичні заклади Львова

175 медиків Львова отримають матеріальну допомогу від міста, з них 135, які перехворіли на коронавірус отримають по 20 тисяч гривень, а 40 медикам виплятять по 10 тисяч.

Сьогодні, 28 серпня, виконавчий комітет Львівської міської ради погодив 2 рішення про надання матеріальної допомоги медикам, котрі перехворіли на коронавірусну інфекцію та працівникам 1-ої міської клінічної лікарні імені Князя Лева, які здійснюють надання медичної допомоги госпіталізованим пацієнтам з ускладненими пневмоніями та COVID-19.

Згідно з рішенням, 135 медичним працівникам Львова, яким діагностовано коронавірусну хворобу, буде виплачено по 20 тисяч гривень. Загальна сума скерованих на це коштів – 2,9 млн грн.

40 медикам Львівської 1-ої міської клінічної лікарні імені Князя Лева, які здійснюють надання медичної допомоги госпіталізованим пацієнтам з ускладненими пневмоніями та COVID-19 буде надано премії по 10 тисяч гривень. Загальна сума станових 455 тис. грн.

Нагадаємо, державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій затвердила нові зони епідемічної небезпеки поширення коронавірусу. Кількість підтверджених випадків Cоvid-19 на Львівщині за добу зросла на 215 – до 13978.  Станом на ранок, кількість випадків захворювання на коронавірус в Україні зросла на 2 438 – до 114 497.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.