Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львіввугілля

Вівторок, 1 вересня 2020, 14:02

Біля Львова перекрили трасу через заборгованість із зарплати гірникам шахти Надія

Львіввугілля

Сьогодні родичі гірників шахти "Надія" перекрили трасу Львів-Жовква з вимогою погасити шахтарям заборгованість із зарплати.

Про це повідомив голова у Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець на своїй сторінці у Facebook.

"Дружини гірників шахти "Надія", їх родичі та небайдужі місцеві жителі на знак підтримки шахтарської підземної акції протесту, прямо зараз перекрили трасу неподалік Львову, біля селища Сопошин. Протестувальники вимагають активних дій влади, рішень щодо кризової ситуації на шахті "Надія" – написав Михайло Волинець.

За його словами, вже четверту добу у області  триває акція протесту, а 28 гірників шахти "Надія" залишаються під землею.

"Родини гірників з березня не отримують зароблені гроші. Станом на 25 серпня борг перед працівниками підприємства сягнув 61,54 млн грн. Гірники говорять, що протест триватиме доти, доки їм не виплатять заборговане. Офіційної реакції влади на шахтарський протест, як і пропозицій щодо подальшого вирішення питання, досі немає" – додав Михайло Волинець.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.