Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

екопатруль

city-adm.lviv.ua

Четвер, 3 вересня 2020, 14:55

З вересня вулиці Львова патрулюватиме екопатруль

екопатруль

Сьогодні у Львові розпочав роботу екологічний патруль.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 3 вересня, у місті розпочав роботу екологічний патруль, створений на базі КП "Адміністративно-технічне управління", основними обов'язками якогоє фіксування порушення природоохоронних заходів та правил благоустрою у Львові.

Зокрема, сьогодні працівники екопатруля зафіксували самовільну зрізку дерева на вул. О. Степанівни, 50А та склали протокол про адміністративне правопорушення.

"Раніше були екологічні злочини, які так і не фіксувались. Поліція особливо не цікавилась тим, що, до прикладу, зламане дерево. Навіть за наявності всіх відео з камер, які активісти самі збирали та показували, жодна справа нікуди не доходила. Порушень насправді є багато: люди скидають сміття там, де його не можна скидати на території міста, люди підпалюють траву та відходи тощо. На такі правопорушення поліція здебільшого не реагує. Йдеться про складання протоколів і намагання притягнути винних до відповідальності", – зазначила начальниця управління екології та природних ресурсів міськради Олександра Сладкова.

За її словами, екопатрульні регулярно патрулюватимуть місто та околиці і фіксуватимуть будь-яке порушення щодо природоохоронного законодавства. 

Зазанчимо, наприкінці серпня виконавчий комітет міської ради проголосував за створення екологічного патруля у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.