Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

візовий центр

Вівторок, 8 вересня 2020, 16:53

З вересня польську візу видають за новими правилами

візовий центр

З 1 вересня візові центри змінили правила подачі документів на польську візу.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

З 1 вересня змінилися правила подачі документів на візу. 

"Спеціальна "Послуга подачі документів у форматі поштового відправлення" запроваджується візовими центрами спільно з Посольством Республіки Польща в Києві та іншими консульствами у Харкові, Львові, Одесі, Луцьку та Вінниці. Документи можна пересилати лише через визначені офіси "Нової Пошти", – розповів директор департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської ОДА Роман Шепеляк.

За його словами, відтепер під час оплати сервісного збору в Ідеябанку чи Кредобанку, одразу потрібно вказати який саме спосіб подачі плануєте використовувати:

- особисто в пункті прийому візових анкет (ППВА);

- через кур’єра "Нової Пошти".

Якщо обрали перший формат подачі документів, то дату і годину реєстрації у ППВА автоматично призначать під час оплати. Після цього зателефонує оператор контакт центру для їх підтвердження. При цьому, можна змінити умови подачі документів на візу і обрати кур’єрську доставку "Нової Пошти".

Другий формат подачі документів передбачає, що документи можна відправити відразу й не треба чекати дзвінка з контактного центру.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.