Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ремонт доріг на Львівщині

Середа, 9 вересня 2020, 15:23

Онур за 400 мільйонів відремонтує дорогу до кордону з Польщею

ремонт доріг на Львівщині

Дорогу до майбутнього пункту пропуску Боберка – Смольник ремонтуватиме компанія "Онур" за 419 млн грн.

Департамент дорожнього господарства Львівської обласної державної адміністрації провів закупівлю у системі ProZorro на капітальний ремонт дороги С141908 Боберка – Бориня у Турківському районі, протяжністю 30 кільметрів.

Переможцем аукціону у Львівській ОДА обрали ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл", що запропонувала відремонтувати дорогу за 419 542 000 грн. Крім цієї компанії, до аукціону допустили ще ТОВ "Автомагістраль-Південь" із ціною у 427 300 000 грн.

Як наголосив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко, цьогоріч з Державного дорожнього фонду на ремонт цієї дороги виділили 90 млн грн.

"Ремонт цієї дороги є необхідним, оскільки вона веде до перспективного пункту пропуску Боберка – Смольник, а також є однією з доріг, що входить в проект Малого карпатського кола", – пояснив Юрій Бучко, передає прес-служба Львівської ОДА.

Ремонт цієї дороги стартує як тільки у Львівській ОДА підпишуть угоду із підрядником.

Зазначимо, у вересні 2019 року У Турківському районі планують відкрити новий пункт пропуску через держкордон – Боберка – Смольник. 

Нагадаємо, про відкриття нових пунктів пропуску у Турківському районі у Львівській ОДА говорили ще у 2017 році. Крім "Боберки – Смольника", планували організувати пропуск через кордон ще й у "Лопушанці – Міхновеці". До цього питання знову повернулися у вересні 2019 року.

За даними порталу YouControl, фірма "Онур Конструкціон Інтернешнл" зареєстрована з 2004 року у Києві, займається будівництвом доріг і автострад. Її власниками є громадяни Туреччини Онур та Іхcан Ченінджевізи й львів'янин Олег Фаріон. Розмір статутного капіталу підприємства становить 2 165 870,86 грн. 

Олег Фаріон є керівником двох турецьких будфірм: ТОВ "Емт Ерімтан Мюшавірлік Тааххют Тіджарет А. Ш." (зареєстрована у Львові в 2017 році) та ТОВ "Європавер Україна" (зареєстрована у Львові в жовтні 2019 року). Також він керує ПП "Глорія" (смт. Брюховичі), що займається обслуговуванням напоями, та належить мешканці Брюхович Олені Караахметоглу.

Компанія "Онур" є підрядником багатьох ремонтних робіт із будівництва доріг на Львівщині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.